Middelharnis - De nieuwe voorjaarscompetitie Klaverjassen en Jokeren bij Stichting ZIJN, is weer van start gegaan. "Met het lenteseizoen weer voor de deur, kan het zijn dat u wellicht al uitkijkt naar een zinnige tijdsbesteding en (nieuwe) contacten met anderen. De kaartclub kan wel wat nieuwe leden gebruiken om de viertallen compleet te maken." U bent van harte welkom bij het Ouderenwerk van Stichting ZIJN in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. Lees hieronder meer.

Opgeven voor deze middag is niet nodig. U kunt op maandagmiddag vanaf 13:30 een kaartje leggen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het Wijkcentrum, via tel. (0187-)483366 of e-mailen naar: m.kieviet@zijngo.nl.

Oproep: Wijkcentrum Middelharnis zoekt u!

Houdt u van jokeren en klaverjassen? "Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen. Vindt u het leuk koffie en thee te schenken bij onze activiteiten? Ben u creatief en wilt u dat hier gaan begeleiden? Heeft u interesse? Voor meer informatie over dit vrijwilligerswerk of het maken van een afspraak kunt u bellen via tel. (0187-)483366 of een e-mail sturen naar: m.kieviet@zijngo.nl."