Ouddorp - Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee is afhankelijk van sponsoring en giften om te kunnen blijven bestaan. Al veel langere tijd verkeren zij in de gelukkige omstandigheid dat ze een Stichting Vrienden van het Inloophuis kennen die zich volledig inzetten om geleden te verwerven met fraaie resultaten waardoor het Inloophuis inmiddels al 21 jaar kan bestaan. Ze zijn zeer verheugd dat er inmiddels ook een Comité van Aanbeveling is..." Lees meer >>

Vervolg
Inloophuis De Boei is zeer verheugd dat er inmiddels ook een Comité van Aanbeveling is, wat tot nu toe bestaat uit onze burgemeester, Ada Grootenboer en oncoloog Heike Noordzij, verbonden aan het Van Weel Bethesdaziekenhuis. Zeer recentelijk zijn hebben zij dit Comité uit weten te breiden met Jan Peter Robijn, directeur/mede-eigenaar van Adviesgroep De Vogel, gevestigd zowel te Ouddorp als Middelharnis.

"Als Inloophuis hopen we dat allen ertoe bijdragen dat we de komende jaren onze gasten kunnen blijven ontvangen zoals we dat al die jaren al doen."

Agenda

Onze agenda tot aan de zomervakantie ziet er als volgt uit:

  • 14 juni 2022 Schilderles door Marjolein Klapwijk

Een creatieve middag waarbij het aan te bevelen is niet je netste kleding aan te trekken!

  • 28 juni 2022 High Tea bij de Snoeperij in Dirksland

Ter afsluiting van het voorjaar vanaf 12:30 uur een gezellig samenzijn bij Erica Groenendijk van de Snoeperij, Staardijk 2 te Dirksland.

*Voor de creatieve activiteiten stellen wij het ten zeerste op prijs als u zich vooraf wilt aanmelden via onderstaande mogelijkheden.

Meer informatie/aanmelden

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar info@deboeigo.nl of bel 06-19721167.