Ouddorp - Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee biedt haar gasten de mogelijkheid om iedere 2e en 4e dinsdag van de maand samen te komen. De naam "inloophuis" zegt het al: een ieder die dat wil en die op enigerlei wijze is getroffen door kanker is (alleen of samen), is van harte welkom om binnen te lopen. "...ook is het inloophuis er zeer recentelijk in geslaagd het comité van aanbeveling uit te breiden met (burgemeester) mevrouw Ada Grootenboer en mevrouw Heike Noordzij. Daar zijn we erg blij mee!" Lees hieronder meer >>

Inloop

In de ochtend is er dan de mogelijkheid om met een van onze gastvrouwen in gesprek te gaan over je ziekte en alle problemen die ja daarbij ervaart te bespreken of in gesprek te gaan met lotgenoten en gezellig een kopje thee of koffie te drinken.

In de middag proberen we een stukje ontspanning of creativiteit te realiseren door bijvoorbeeld de komende yogales (zie hieronder), bloemschikken, schilderles of een lezing door deskundigen op het gebied van kanker of een totaal ander onderwerp zoals we recentelijk zijn geïnformeerd over alles wat met het ontstaan, het heden en de toekomst van de fiets te maken heeft.

Wilt u graag eens kennismaken? Kom op de eerstkomende dagen (10, 24 mei, 14 en 28 juni) kennismaken in onze sfeervolle locatie, De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Vooraf aanmelden niet nodig.

Comité van Aanbeveling

Verder zijn wij er zeer recentelijk in geslaagd ons comité van aanbeveling uit te breiden met onze burgemeester, mevrouw Ada Grootenboer en mevrouw Heike Noordzij, als oncoloog verbonden aan het Van Weel Bethesda Ziekenhuis.

Agenda:

10 mei Yogales door Hellen Wervers

Hellen verzorgt een zogenaamde stoelyogales. De les is opgebouwd uit een inleidende ontspanning gevolgd door lichaams- en ademoefeningen en afrondend een eindontspanning.

24 mei Presentatie door Monique Seters van Coach Connect

Een presentatie/lezing waarbij wij ingaan op de impact van kanker a.d.h.v. de leefgebieden die geraakt kunnen worden. Denk aan lichamelijke veranderingen, emoties/zingeving, voeding, angst, relaties, seksualiteit, werk, sport, bewegen en financiën. Hiermee sluiten zij in de breedte bij iedere gast aan en is er veel ruimte om de interactie op te zoeken en aan te gaan.

Adres: De Overkant, Dijkstelweg 33, OUDDORP