Goeree-Overflakkee / Den Haag - De Flakkeese vrijwilligster Ammy van der Weide-van Wezel is ingegaan op een uitnodiging voor de zogeheten 'uitblinkerslunch' voor vrijwilligers, in paleis Noordeinde te Den Haag. Op woensdag 11 april 2018 vond deze uitgebreide lunch plaats en nam Ammy plaats aan de tafel met Koning Willem-Alexander en koningin Maxima. In februari van dit jaar ontving Ammy de VriendenLoterij Passieprijs. Toen werden in Utrecht de Meer dan handen vrijwilligersprijzen - een initiatief van het ministerie van VWS - uitgereikt. Lees hieronder verder.

Gemeente Goeree-Overflakkee waardeert de inzet van alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die het eiland rijk is. Per gemeente mochten voor deze prijzen drie vrijwilligersorganisaties en één vrijwilliger worden voorgedragen. Ammy was die ene vrijwilliger die toen werd voorgedragen. Ze mag nu, als "kers op de taart", gaan eten bij onze koning en koningin.

Het Koninklijk Huis: "De 26 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap, sport en bedrijfsleven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Lees HIER het iGOnl artikel over de prijs die Ammy eerder won.

BRON: www.koninklijkhuis.nl