Middelharnis - Mandoline orkest Estampida is een heel enthousiast orkest dat al sinds 1982 met elkaar muziek maakt. "Onze muziek bestaat uit semi klassiek. De bezetting bestaat uit mandoline, mandola, gitaar en mandoloncello. Weet je niet wat een Mandoline is? Schroom niet en kom gewoon langs dan laten wij horen en zien hoe dit instrument klinkt." Lees hieronder verder.

Mandoline

De mandoline staat dit jaar centraal bij het orkest. "Heb je zin om dit instrument te gaan bespelen schroom niet kom gewoon langs dan laten wij horen en zien hoe dit instrument klinkt. Je kunt dit instrument ook goed gebruiken bij begeleiding van clubs etc. Het is een heel melodieus instrument. Bij ons orkest is het mogelijk om les te krijgen hoe je een dergelijk instrument moet bespelen."

Contrabas

"Ook zoeken wij een nieuw lid met een contrabas. Onze bassist is met pensioen en is zijn tijd anders gaan in delen. Schroom niet kom gewoon een keer langs om mee te doen! Waar en wanneer repeteren wij? Iedere dinsdag van 19:30 uur tot 21:30 uur in het wijkgebouw , aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. We starten op dinsdag 5 september 2017."

Informatie

Meer info is te verkrijgen via tel. 0187482322 of via de mail: gerdadevrij@gmail.com.