Oude-Tonge - De deuren van de Hervormde Kerk van Oude-Tonge staan op zaterdag 13 mei 2017 weer open tijdens de Pinkstermarkt/rommelmarkt. De organisatie heet u die dag van harte welkom op de expositie met als thema 'Kunst en Geloof': "Het lijkt ons erg mooi als u of jij aan de slag gaat om iets creatiefs te gaan maken. We denken hierbij bijvoorbeeld aan: een schilderij, tekening, borduurwerk, quilt of beeldhouwwerk van klei of papier-maché, handlettering etc.….Alles is welkom wat past binnen het thema! U mag ook iets inleveren wat al eerder is gemaakt. We vullen de expositie graag met uw/jouw werken!" Lees hieronder verder.

Expositie

Schroom niet om uw creatieve bijdrage ter beschikking te stellen, elke vorm van creativiteit is mooi! Uw bijdrage kan ook anoniem tentoongesteld worden. "Wat zou het mooi zijn om "als bewoners van ons eiland" elkaar te laten zien hoe geloof de bron van kunst en creativiteit kan zijn! Bent u al enthousiast geworden? Voor aanmelding en meer informatie kunt u mailen naar expositie@hervormdoudetonge.nl of bellen naar tel. 06-53206952."

Op hervormdoudetonge.nl/activiteiten/expositie is alles na te lezen. Op vrijdag 12 mei 2017 worden de kunstwerken ingezameld, tijdens een inlevermoment. Om praktische redenen wil de organisatie graag dat u zich vooraf aanmeldt.