Middelharnis - "Ontmoeten en verbinden, dat is waar Café GEZIeN GO voor staat!" Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN GO bijeenkomsten. Op woensdagavond 22 maart 2023 is er vanaf 19:30 uur een filmavond in het Diekhuus te Middelharnis. "Opvoeden is best hard werken en als opvoeders kun je een avondje ontspanning goed gebruiken.." Lees meer >>

Café GEZIeN GO in het kort

Ontmoeten en verbinden, dat is waar Café GEZIeN GO voor staat! Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN GO bijeenkomsten, waar dmv lezingen kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Laagdrempelig, positief, gezellig, met humor: het Café wil een plek zijn waar mensen elkaar treffen, praten over wat hen bezighoudt, ouders elkaar vinden, mensen steun en begrip vinden, bezoekers van elkaar leren, enz. Bent u (groot)ouder, medeopvoeder, begeleider, jeugdprofessional of leerkracht en heeft u interesse in een thema, dan bent u van harte welkom!

Nieuwe bijeenkomst

Op woensdagavond 22 maart 2023 vanaf 19:30 tot ong. 22:30 uur.

Opvoeden is best hard werken en als opvoeders kun je een avondje ontspanning goed gebruiken, vinden Brigitte van Egmond en Diana Kievit van Café GEZIeN GO.

De gemeente Goeree-Overflakkee ziet er de meerwaarde van in dat ouders elkaar weten te vinden, investeert graag in opvoedhulp en denkt ‘out of the box’ met dit event: een filmavond voor opvoeders. Café GEZIeN GO is trots dat zij dit samen met de gemeente mag organiseren. Er zijn inmiddels veel positieve reacties binnengekomen op deze filmavond. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan! De laatste tickets zijn in omloop gebracht. De toegang is gratis, de ontvangst met koffie en thee, de eerste consumptie en de bitterbal ook!

Moeders, vaders, opvoeders, opa’s en oma’s nodig je collega opvoeders uit en reserveer jullie plekje snel. Vol = vol!

Informatie

Wat: Filmavond van Café GEZIeN Goeree-Overflakkee (GO)

Titel: Ticket to Paradise

Wanneer: woensdagavond 22 maart 2023

Locatie: Het Diekhuus, Beneden Zandpad 7, 3241GA Middelharnis

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen?

U kunt zich wenden tot Brigitte van Egmond en Diana Kievit via cafegeziengo@gmail.com of volg Café GEZIeN GO voor meer info op Facebook en Instagram: @cafegeziengo