Middelharnis - Stichting Oost Europa werkgroep Middelharnis: "Voorlopig zal er geen inzameling worden gehouden in de loods van de Stichting Oost Europa Werkgroep Middelharnis/Sommelsdijk. Vermoedelijk uit onvrede dat het land niet wordt toegelaten tot de Schengenzone, houdt Roemenië soms Nederlandse hulptransporten (maar inmiddels ook buitenlandse hulptransporten) tegen bij de grens." Lees meer >>

Vervolg

Ook zijn de regels voor het invoeren van goederen verscherpt en is het voor onze stichting op dit moment niet mogelijk om aan deze zware eisen te voldoen en zijn wij helaas genoodzaakt om voorlopig geen goederen in te zamelen. Zodra er verandering komt in de situatie zullen wij u hiervan op de hoogte brengen via de krant, website en facebook.

Als u meer wil weten over de projecten van Stichting Oost Europa Werkgroep Middelharnis/Sommelsdijk:

Bezoek oosteuropa-werkgroep.nl

Voor vragen, tips of andere zaken kunt u contact opnemen door middel van het e-mailadres: info@oosteuropa-werkgroep.nl of via tel: 06-27590230.

Oproep: Wilt u ons op financieel gebied steunen in deze moeilijke tijden, dan kan dit via IBAN NL97RABO0342007408 t.n.v. Stichting Oost-Europa Werkgroep Middelharnis. Waarvoor dank!