Middelharnis - Zondagavond 31 maart 2024 is de ontknoping te zien bij SBS6. Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Middelharnis uit postcodegebied 3241. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Lees meer >>

Mieneke is een van de gelukkigen die naar de studio gaat. Ze vertelt: “De uitnodiging voor Miljoenenjacht is echt een verrassing. Ik vind het wel spannend, wie weet sla ik dicht als ik daar eenmaal sta.” Mieneke is een trouwe kijker van het programma en gaat met haar zoon naar de studio: “Hij woont vlakbij Praag en is een paar dagen in Nederland. In Tsjechië kijkt hij ook naar Miljoenenjacht. Daarom gaan we samen naar de studio.” Als ze een mooi geldbedrag wint, wil ze graag op vakantie met kinderen en kleinkinderen naar Toscane in Italië. “En de auto is ook wel aan vervanging toe”, vertelt ze tot slot.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Middelharnis zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Middelharnis is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Tekst: Postcode Loterij Miljoenenjacht

Foto: (Roy Beusker Fotografie) Miljoenenjacht presentatrice Linda de Mol