17 oktober 2022, Sommelsdijk – Afgelopen week was het zover en werd de eerste scheurkalender over en voor Goeree-Overflakkee: ‘Scheuren door Goeree-Overflakkee 2023’, overhandigd aan burgemeester Ada Grootenboer. De overhandiging van de 1e uitgave van de enige echte “scheurkalender” van ons prachtige eiland Goeree-Overflakkee vond plaats in Streekmuseum Goeree-Overflakkee te Sommelsdijk. Lees meer >>

Vervolg

Vanaf heden is Scheuren door Goeree-Overflakkee 2023 te koop in diverse winkels op het eiland. Deze kalender is DE aanrader voor de komende feestdagen want met Scheuren door Goeree-Overflakkee kom je, op een laagdrempelige manier, nog meer leuke en verrassende dingen te weten over je eigen woonomgeving.

De makers, Marleen van As en Helen Schoffelmeer hebben 365 dagen weten te vullen met interessante, leuke en veelal duurzame items. De inhoud is bijzonder geslaagd te noemen mede door de aantrekkelijke vormgeving en illustraties van de hand van Marit van As.

Het mooie landschap van Goeree-Overflakkee neemt een belangrijke plek in in de vorm van wandelingen en fietstochten en er staan leuke activiteiten en adresjes in de scheurkalender. Uiteraard ontbreken de feiten en weetjes over de verschillende dorpen en buurtschappen niet, er is aan de inwendige mens gedacht en kunstzinnige types komen ook aan hun trekken. Ervaar het zelf en laat je 365 dagen verrassen.

Lokale verkooppunten

Met lokale verkooppunten willen de initiatiefnemers de middenstand steunen: Plus Slingerland in Middelharnis, Primera in Middelharnis, Boekhandel Dekker-Van Esbroek in Middelharnis, Boekhandel Van der Boom in Sommelsdijk, Streekmuseum GO Sommelsdijk, Leutug in Dirksland, GO-Homestyle in Ooltgensplaat, Dagwinkel Herkingen, R&R Fashion Nieuwe-Tonge, Theetuin De ûûlestee Melissant, ‘t Tilseschuurtje Den Bommel, Bruna Ouddorp, Boekhandel Akershoek in Ouddorp, Bruna Oude-Tonge, Plus Buning / Kiosk in Stellendam, Landwinkel Keizer in Stellendam.

Verkoopprijs: €18,50.