Middelharnis - Pasen, Hemelvaartsdag en Pinksteren! "We hebben de afgelopen weken kunnen genieten van heerlijke vrije dagen. En dat heeft alles te maken met het grote verhaal van Jezus Christus en Zijn Liefde voor mensen! Om hier mee kennis te maken, bieden we als christelijke gemeente op zaterdagmiddag 18 juni 2022 een bijbelwandeling aan (geschikt voor alle leeftijden) en worden er in Middelharnis ‘levende bijbel verhalen’ uitgebeeld door gemeenteleden in hun voortuin of in de straat..." Lees meer >>

Route

Er wordt een route uitgezet, die start bij Home-Instead (naast Diekhuus) en eindigt bij de Hoeksteen. Je kunt deze als wandeling of als fietstocht maken. Wij garanderen een afwisselend programma waarin je verhalen ziet uitgebeeld of getekend en liederen hoort, puzzels of een quiz maakt. Je krijgt de mooiste straten van het dorp te zien en je ontdekt interessante verhalen over het christelijk geloof!

Iedereen mee

Ook leuk om als (groot)ouders met je (klein)kinderen te lopen of als vriendengroep/club deze tocht maken. Je hoeft geen voorkennis te hebben om ervan te genieten! Bij elke stopplaats kun je een waxinelichtje ‘winnen’. Als je alle lichtjes hebt, krijg je bij het eindpunt een echte tuinfakkel! Daar is gelijk ook een gezellige afsluiting met hapjes en drankjes. Ook zal de kerk (Ring 15) open zijn voor bezichtiging en worden er rondleidingen verzorgt.

KOMT HET ZIEN! We zien er naar uit u/jullie te ontmoeten!

Wanneer: 18 juni 2022

Tijden: start 13:00 uur (laatste vertrekmogelijkheid uiterlijk 14:00 uur) Afloop 16:00u.

Startpunt: Home Instead (naast Diekhuus, ben. Zandpad 3 ) Middelharnis - Ontvangst plattegrond/route

Eindpunt: Hervormde Kerk (PKN) Ring 15, Middelharnis - Hapje/drankje/mogelijkheid bezichtiging kerk.
Informatie: hervormdmiddelharnis.nl