Mei 2022, Dirksland - Voor het eerst in jaren wordt er weer een 'Longpunt' georganiseerd in Verenigingsgebouw Onder de Wiek te Dirksland. De bijeenkomst is op donderdag 19 mei van 14:00 tot 16:00 uur. Werkgroep Longpunt Haringvliet/Dirksland hoopt u/jou daar graag weer eens te ontmoeten, "tijdens een gezellig samenzijn, met medewerking van Longarts Peter van Hal van het Van Weel Bethesda ziekenhuis. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden de ervaringen gedeeld over Covid 19." Lees meer >>

Vervolg

Werkgroep Longpunt Haringvliet/Dirksland nodigt u en jou uit: "Beste bezoekers van Longpunt Dirksland, we mogen weer! Op 19 mei 2022 is er na 2 jaar afwezigheid een Longpunt bijeenkomst in Dirksland. Wij hebben Dr. P. van Hal, longarts bij Het Van Weel Bethesda ziekenhuis bereid gevonden om de post lockdown aftrap te begeleiden.

De titel is 'COVID-19 en COPD/ Astma: nu en in de toekomst'. Een brede titel die veel ruimte geeft voor interactie en discussie. Onderwerpen zoals post-COVID syndroom, nieuwe behandelingen, wat mag ik nu eigenlijk, enz. komen aan de orde."

Welkom

De bijeenkomst begint om 14.00 uur tot 16.00 uur op donderdag 19 mei bij Verenigingsgebouw Onder de Wiek te Dirksland.

Werkgroep Longpunt Haringvliet/Dirksland hoopt u/jou daar graag weer eens te ontmoeten. "We gaan er van uit dat u bij verkoudheidsklachten thuisblijft of dat u vooraf een zelftest doet om zoveel mogelijk het risico op Coronabesmettingen te minimaliseren. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht, maar voel u vrij om er een te dragen tijdens de longpuntbijeenkomst."