Ooltgensplaat - Ook dit jaar worden er in de Gereformeerde Kerk van Ooltgensplaat (Zuid Achterweg 17) om 19:00 uur, samenkomsten gehouden in de Stille Week. (10 t/m 16 april 2022) Het thema is ‘Bewogen woorden, de gekruisigde Jezus spreekt je aan.’ "Op Palmzondag (10 april aanstaande) start het thema en bent u/jij van harte welkom in de ochtenddienst die om 09:30 begint." Lees meer >>

Vervolg

Verspreid over de evangeliën zijn de laatste woorden die Jezus gesproken heeft aan het kruis op de heuvel Golgotha te vinden. In iedere viering staat een van deze (kruis)woorden centraal. De vieringen hebben een eenvoudige opzet: zingen, bidden, luisteren naar de Bijbel en naar muziek en er wordt een korte meditatie gehouden. In deze meditaties wordt geprobeerd het geheim te ontdekken waarom de gekruisigde Jezus ons juist met deze zeven woorden aanspreekt.

Op Palmzondag (10 april) start het thema. De dienst begint dan om 09:30 uur en zal geleid worden door mevr. K. Koppenaal uit Dirksland. Van maandag tot en met zaterdag beginnen de samenkomsten om 19:00 uur. Op donderdag, als het Heilig Avondmaal wordt gevierd, zal ds. J.H. Becker de dienst leiden.

U bent van harte welkom in de kerk, maar de diensten zijn ook te volgen via internet: www.kerkdienstgemist.nl/stations/1639-gereformeerde-kerk-ooltgensplaat.