Dirksland - Vorig jaar organiseerde de SVIK voor het eerst samen met alle bewoners de actie 'Dirksland Verlicht'. "Ook dit jaar willen we weer met alle bewoners van Dirksland het dorp laten sprankelen. In de laatste donkere maand van weer een bijzonder jaar, zijn we allemaal toe aan verlichting. Daarom willen wij u vragen, de dorpsbewoners van Dirksland, om ons dorp tijdens de laatste maand van dit jaar te ‘verlichten’. Doe mee!" Lees hieronder meer.

Vervolg
Organisatie: "Met het verlichten van ons dorp willen we samenhorigheid benadrukken en hoop en vreugde brengen. Iedereen die in ons dorp wandelt of rijdt zal deze verlichting kunnen ervaren. Daarom vragen wij u om uw tuin en/of huis te verlichten en dit jaar op sprankelende en positieve manier af te sluiten.

Mooie prijzen
Doe mee en win één van de mooie prijzen met producten van onze lokale ondernemers. Er zijn prijzen te winnen voor het mooist verlichte huis, creatiefste/origineelste versiering en ook de mooiste straat. Wil je zelf of met de straat/blok meedoen? Geef jezelf op of nomineer iemand voor 19 december op via jeugdwerk@svik.nl. Uitreiking prijzen 23 december 2021."