[Update] Ouddorp - U bent van harte welkom bij de (digitale) diensten van de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp. Hieronder leest u een overzicht van de kerkdiensten die in december 2021 gehouden worden. "Onze kerkdiensten zijn fysiek én online bij te wonen, alle kerkdiensten worden live uitgezonden via ons You Tube kanaal; Doopsgezinde Gemeente Ouddorp. Uiteraard zijn de kerkdiensten ook te beluisteren via de radio van RTV Slogo." Lees hieronder meer.

Maatregelen

De diensten na 17:00 uur zijn niet fysiek bij te wonen, in verband met alle maatregelen van de overheid. De ochtenddiensten zijn fysiek bij te wonen. Men dient men bij verplaatsing door de kerk, bij binnenkomst en dergelijke, een mondkapje te dragen en de handen te ontsmetten bij binnenkomst. Ook dient men zich te houden aan de 1,5 meter regel. Tijdens de diensten is er geen samenzang, er zullen voorzangers zijn die de liederen zullen zingen.

Online

Uiteraard zijn de diensten wel online te bekijken via ons YouTube kanaal; Doopsgezinde Gemeente Ouddorp en te beluisteren via radio RTV Slogo; Ether 105.6 FM (Ouddorp) en 105.9 FM (Dirksland) Kabel 105.9FM

Het adres van de kerk: Dorpstienden 3, 3253 AS in Ouddorp.

Kerkdiensten overzicht:

Zondag 19 december

09:30 uur Ds. K. van Wijngaarden

18:30 uur Ds. J. Smink

Vrijdag 24 december ~ Kerstnachtdienst

20:00 uur Ds. K. van Wijngaarden

Zaterdag 25 december ~ Eerste Kerstdag

10:00 uur Ds. K. van Wijngaarden – Gezinsdienst

Zondag 26 december ~ Tweede Kerstdag

10:00 uur Dhr. J.P. Mostert

Vrijdag 31 december ~ Oudejaarsavond

19:30 uur Ds. K. van Wijngaarden