22 november 2021, Goeree-Overflakkee - Marius Roon, Jeffrey Föller en Rowan Vervloed hebben hun VCA-basiscertificaat behaald! Zij zijn drie van de acht mensen die kortgeleden bij Ontwikkelbedrijf Webego van gemeente Goeree-Overflakkee met succes de VCA-basistraining hebben afgerond. Lees hieronder meer.

Vervolg

VCA staat voor ‘Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers’. VCA is belangrijk om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Veel werkgevers zijn er blij mee als hun werknemers VCA-basis op zak hebben. Met dit certificaat vergroten Rowan, Jeffrey en Marius en hun vijf medegeslaagden hun kansen op de arbeidsmarkt. Zij kunnen zo gemakkelijker aan de slag in bijvoorbeeld de logistiek- en technieksector.

Het Ontwikkelbedrijf biedt al langer kandidaten de mogelijkheid om hun VCA-basis te halen. Dit was echter de eerste keer dat werd samengewerkt met de RGO Beroepscampus. Docent Jaap van Ast gaf de kandidaten wekelijks VCA-training, dit doet hij normaal voor de leerlingen van de Beroepscampus. Met ondersteuning van de praktijkopleiders van het Ontwikkelbedrijf en de e-learning van VCM Totaal werden kandidaten zo optimaal voorbereid op hun examen. En met succes! Het Ontwikkelbedrijf is trots op dit mooie resultaat.

Foto

Op de foto v.l.n.r. Marius Roon, Jeffrey Föller en Rowan Vervloed.

Tekst gemeente Goeree-Overflakkee.