19 juli 2021, Goeree-Overflakkee - Goed nieuws voor de inwoners van Dirksland, Herkingen en Melissant. Tijdens de glasvezelcampagne zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om in deze dorpen glasvezel aan te leggen. Naar verwachting start de aanleg eind van dit jaar. Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en het verdere verloop van de schouw- en de aanlegwerkzaamheden. Lees hieronder verder.

Vervolg
Wethouder Tea Both: "Deze maand is de 1000e glasvezelaansluiting op Goeree-Overflakkee in gebruik genomen. Ik ben heel blij dat ons eiland steeds meer gebruik kan maken van het netwerk van de toekomst. Hoe mooi is het dat nu ook de dorpen Dirksland, Herkingen en Melissant glasvezel krijgen. Ik zie uit naar de vraagbundeling voor de rest van het eiland die na de zomervakantie gaat starten."

Piet Grootenboer, Directeur DELTA Fiber Netwerk en oud-Flakkeeënaar: "Als geboren en getogen Melissantenaar ben ik blij dat Dirksland, Herkingen en Melissant nu ook snel en stabiel internet krijgen. Wij hebben tijdens deze campagne nauw samengewerkt met ambassadeurs, lokale verkopers, winkeliers en het Streekmuseum. Mede dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we hier ook een glasvezelnetwerk aanleggen. Het blijkt maar weer dat de samenhorigheid van dit gebied en ook op de rest van het eiland heel groot is."

Aanmelden zonder aansluitkosten kan nog tot 12 augustus
Omdat het met de coronamaatregelen lastiger is geweest om alle inwoners persoonlijk te bereiken, krijgen inwoners tot 12 augustus 2021 nog de tijd om zich alsnog aan te melden voor glasvezel bij een van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl. Doen zij dit voor 12 augustus, dan besparen zij de aansluitkosten van €650,- en profiteren ze van een scherp aanbod.
Nu door naar de rest van het eiland
De Blauwe Dino kondigt voor de rest van het eiland een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel! Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar. Let dus goed op in de maand augustus of de Dino bij u in de buurt komt te staan.