24 maart 2021, Goeree-Overflakkee - "Afgelopen zaterdag 20 maart hebben we, (middels vooraf bestellen en zaterdags ophalen) verdeeld over het hele eiland 1244 krentenbroden verkocht," aldus Woord en Daad Goeree-Overflakkee. "Iedereen die krentenbroden heeft gekocht en daarmee ook het doel 'Toekomst voor Ethiopische straatkinderen', heeft gesteund: heel hartelijk dank! Dank ook aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen vooraf en tijdens de actie. De netto-opbrengst is ongeveer €2.900,00. Wij vinden dat een prachtig resultaat!" Lees hieronder meer.

Vervolg

Woord en Daad Goeree-Overflakkee: "Ook hartelijk dank voor de giften die we ontvingen! Een actie langs de deuren brengt ongeveer het dubbele op aan verkochte aantallen, maar door deze giften mogen we dankbaar zijn dat het toch nog een mooi resultaat geworden is.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om een krentenbrood te kopen, en wilt u toch bijdragen aan het mooie werk van Woord en Daad, dan kan dat alsnog door de OR code te scannen of een bijdrage over te maken naar: NL61 RABO 0361 3137 72. Nogmaals, hartelijk dank!"