Oude-Tonge - "Gefeliciteerd Tobi, Niels, David en Youri! Maak er wat moois van!" Afgelopen woensdag 17 maart 2021 werd het diploma uitgereikt, voor de mbo techniekopleiding, aan vier leerlingen: Tobi uit Sint-Maartensdijk, Youri uit Sint-Annaland, David uit Ouddorp en Niels wonend in Zierikzee. Zij behaalden hun diploma mbo techniek in de vakgebieden elektrotechniek of installatietechniek. Lees hieronder verder.

Vervolg

En natuurlijk was deze dag ook speciaal voor GO-college. "Alweer hadden we vier mensen die zélf hun leerweg bepaalden en die, in samenwerking met hun leerbedrijf, een mbo-diploma haalden. Extra trots zijn we op Tobi die in 1,5 jaar zijn diploma haalde voor mbo 4. Hij is nu bij Van Meer Industrial Services In Tholen werkzaam als technicus service en onderhoud. Niels haalde in ruim een jaar zijn mbo 3 diploma en is 1e monteur installatietechniek bij Deurloo Installatiebedrijf BV in Noordgouwe. Ook dat is een mooie prestatie. Eerste monteur mechatronica met mbo 3 op zak is Youri. Hij werkt bij ook bij Van Meer Industrial Services in Tholen. Wetec Europe in Stellendam heeft met David een 1e monteur elektrotechniek met mbo 3 in huis."

"Deze doeners hebben hiermee niet alleen een landelijk erkend diploma op zak. De bedrijven waar zij werken weten dat deze mensen goed onderwijs hebben gekregen, dat zij zelfstandig kunnen werken en in soft skills zijn onderwezen. Zo zijn ze nog beter in staat om op karwei of bij klanten thuis te communiceren, daarmee zijn ze ambassadeurs voor de bedrijven."