Goeree-Overflakkee - Er komt glasvezel op Goeree-Overflakkee en de aanleg is inmiddels gestart. Heb je je destijds niet aangemeld, maar wil je wel graag glasvezel? Je kunt je nog aanmelden (doe je dat voor 31 december dan betaal je geen extra aansluitkosten). De planning is dat de eerste abonnees op Goeree-Overflakkee in januari 2021 worden aangesloten. Lees hieronder meer.

Vervolg

De eerste twee van totaal 8 verdeelpunten (ook wel PoP’s, Point of Presence) zijn geplaatst in Den Bommel en Achthuizen. In Den Bommel is ook al gestart met het aansluiten van de woningen op de glasvezel. En worden vanaf januari de eerste kastjes in de meterkast geplaatst. Daarna kan de telecomprovider het supersnelle internet activeren en kan gebruik gemaakt gaan worden van de glasvezel. In Achthuizen wordt in december gestart met de graafwerkzaamheden. Begin volgend jaar wordt gestart in Ouddorp en volgen daarna de andere gebieden (zie foto onder).

Aanmelden

Kies je voor 31 december as voor glasvezel en sluit je een abonnement af dan betaal je géén extra aansluitkosten van €995,-.

Bij jou in de buurt?

Doe de postcodecheck voor meer informatie over de abonnementen en om je aan te melden voor glasvezel op jouw adres.

Bron deltafibernetwerk.nl