Ouddorp - Zondag 15 november 2020 zal er weer een Youth Event plaatsvinden in de Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp. Youth Event is een kerkdienst die georganiseerd wordt door de jongeren van de kerk. Iedereen is van harte welkom! Wel moeten we ons houden aan een maximum van 30 personen en dien je je van tevoren aan te melden." De spreker van deze avond is Eric van den Nieuwendijk (jeugdwerk). "De avond is voor de thuisblijver ook online te volgen via YouTube." Lees hieronder meer.

Vervolg

Eric is al jarenlang betrokken bij het jongerenwerk van de Doopsgezinde Gemeente. Hij is geboren in Stellendam en woont inmiddels al weer jaren in Ouddorp. Een echte eilander dus. Jongeren van Goeree-Overflakkee zouden hem misschien kennen van de EO-Jongerendag bussen, die hij al ruim 10 jaar lang organiseert, behalve afgelopen juni natuurlijk. Eric is graag in contact met jongeren en vindt het bijzonder mooi en is dankbaar om een klein stukje van hun levensfase mee te mogen lopen. "Ook al is dat maar beperkt als jongerenwerker. Er voor hen kunnen zijn op dat moment van hun leven. Laten merken dat ze worden gehoord en gezien. Begrijpen waar ze doorheen gaan. Iets van Jezus liefde aan hen meegeven, soms zelfs met woorden!"

Het thema van deze dienst is: 'Reckless Love'. Wat een Texels schaap en het lied van Cory Asbury met elkaar te maken hebben, zonder dat ze het van elkaar weten…….. Dat ga je wel horen! Be there!

Maximaal 30 personen

"Vanwege de corona maatregelen mogen er 30 mensen de dienst bijwonen. Daarom moet van te voren gereserveerd worden. Dit kan vanaf 8 november na 20:00 uur tot 14 november 20:00 uur, via het aanmeldingsformulier op de website: www.doopsgezindouddorp.nl. Hierbij krijgen jongeren uiteraard voorrang, echter voor iedereen geldt: wees er snel bij. We zien er naar uit jullie weer te ontmoeten en een mooi moment en ontmoeting met onze grote God te mogen hebben en met elkaar die God te mogen aanbidden. Voor de thuisblijvers. Het Youth Event wordt ook via Livestream uitgezonden ons Youtube kanaal: Doopsgezinde Gemeente Ouddorp."

De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door de Youth Event band.
Aanvang: 18:30uur in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, Dorpstienden 3.