Middelharnis - Viktor Kauffman van Jouw Marktkraam Middelharnis overhandigde onlangs een cheque t.w.v. €250,00 euro aan de medewerkers van de Dierenambulance. De opbrengst kwam vanuit de goede doelen kraam. "Spullen van huurders die hun onverkochte spullen soms achter laten, brengen zo nog een mooi bedrag op voor goede doelen", zegt Viktor Kauffman. Lees hieronder verder.

Vervolg

‘Dierenambulance Zuid-Holland Zuid is onderdeel van de keten dierennoodhulp van de Dierenbescherming die bestaat uit een dienst waarbij, in het belang van dierenwelzijn en zonder winstoogmerk, dieren worden getransporteerd en zo nodig eerste hulp wordt verleend’, aldus de vrijwilligers.

Concept Jouw Marktkraam
‘Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY-producten? Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland. En de opbrengst, die is voor jou. Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar. Een winkel om gezellig te snuffelen dus’.