Middelharnis - "Na een aantal maanden niet in te zamelen hopen wij, van Stichting Oost Europa werkgroep, op zaterdag 5 september 2020 weer in te zamelen. We hebben afgewacht wat het RIVM aangeeft en we blijven afstand van elkaar houden. Kom ook niet als u zich ziek voelt of personen in uw huishouden ziek zijn. U bent weer welkom uw spellen te brengen voor het goede doel: we zamelen goede, schone, nog bruikbare kleding in en nog veel meer". Lees hieronder verder.

Vervolg

De inzameling van goede spullen voor Stichting Oost Europa werkgroep, is aan de Industrieweg 17 in Middelharnis. Op zaterdagmorgen 5 september van 09.30 tot 11.30 uur.

"Wij laten met nadruk weten dat wij de huidige regels vanwege het coronavirus opvolgen. Kom beslist niet als u gezondheidsklachten heeft."

Wij vragen uw begrip voor het volgende:

  • De ruimte om te parkeren is beperkt volg daarom de instructie op van de regelaars.
  • Kom alleen.
  • Houdt het bezoek kort.
  • Houdt 1,5 meter afstand.
  • Lever uw kleding en andere spullen in op de aangegeven plaats.
  • Denk aan de verkeersveiligheid.

"Laten wij rekening houden met elkaar, denk aan uw en onze gezondheid. Ook onze inkomsten blijven door het coronavirus ver achter in vergelijk met het afgelopen jaar, daarom doen wij een dringend beroep op u om een (vrijwillige) bijdrage te leveren in de bus die op de tafel staat. Een transport kost maar liefst €2.500,00."

Meer informatie

Kijk voor u komt altijd even op onze website www.oosteuropa-werkgroep.nl of er wijzigingen zijn. Heeft u nog vragen? Bel via tel: 06 27590230.