Goeree-Overflakkee - "Omdat het nog niet in alle bibliotheken mogelijk is om groepen te ontvangen, organiseren we een peuterochtend digitaal. Daarbij kan iedereen zich aanmelden." Op woensdag 8 en donderdag 9 juli 2020 organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta online peuterochtenden. Tijdens deze ochtend wordt er voorgelezen uit het boek Handje van Tjibbe Veldkamp, daarna ga je zingen en bewegen op het verhaal. Het is de eerste keer dat de Bibliotheek een digitale peuterochtend organiseert. Lees hieronder meer.

Vervolg

Het is de eerste keer dat de Bibliotheek een digitale peuterochtend organiseert. "Want hoewel de meeste vestigingen weer open zijn, is het niet in alle vestigingen mogelijk om activiteiten te organiseren en daarbij de 1 ½ meter afstand te handhaven. De digitale peuterochtend start om 9.30 uur en is gratis. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek, na aanmelding ontvang je op de dag naar keuze een link waarmee je op de online peuterochtend kunt bekijken."

Over het verhaal: Handje
Anna wil bij de apen gaan kijken, maar haar vader wil naar huis. Als er dan een vader voorbij komt die wel naar de dierentuin gaat, wisselt Anna met het kind van die vader. Maar in de dierentuin gaat deze vader toch niet naar de apen, dus verwisselt Anna weer van plaats met een andere vader. Uiteindelijk komen ze bij de apen en neemt een van de apen Anne mee op een rondleiding door de dierentuin. Als zij weer naar huis wil, volgt het verhaal in omgekeerde volgorde en wisselt zij steeds van "vader'.