Middelharnis - De Blije wei in Middelharnis kan wel een steuntje in de rug gebruiken. "Om alleen al de kinderboerderij te kunnen blijven draaien hebben we ieder jaar €12.000,00 nodig. Daarom is de stichting gestart met de sponsoractie ‘Alle bee(s)tjes helpen’." De Blije wei is een kinderboerderij en natuurspeeltuin op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Daarnaast is het een dagbestedingslocatie voor mensen met een beperking. Lees hieronder meer.

Vervolg

“Dankzij donaties kan onze kinderboerderij blijven bestaan en kunnen projecten gerealiseerd worden om onze boerderij te onderhouden en nog mooier te maken”, vertelt Mark-Jan Koldijk, voorzitter van de stichting van de Blije wei. “Om onze kinderboerderij te kunnen blijven draaien hebben we ieder jaar ongeveer €12.000,- nodig. Een flink bedrag, daarom zijn alle inkomsten en schenkingen meer dan welkom. We gebruiken de donaties voor onder andere het opknappen van het terrein, renovatie en natuurlijk de gezondheid en verzorging van de dieren.”

Ook een steentje bijdragen?
Wil jij ook steentje bijdragen? Doneren kan via de website van de Blije wei. Alle bee(s)tjes helpen! Bij een sponsorbedrag vanaf €15,00 ontvang je een gratis kopje koffie/thee bij de naastgelegen brasserie Dok16. Dok16 blijft, net als Blije wei, voorlopig nog even gesloten voor bezoekers. Na de zomer hopen ze bezoekers weer te kunnen verwelkomen.