Goeree-Overflakkee - "Doe jij ook mee met de kleurplaatwedstrijd voor het goede doel? KiKa Goeree-Overflakkee!" De ambassadeur van KiKa op ons eiland heet Kees. Kees roept alle kinderen op om mee te doen, want er zijn mooie prijzen te winnen én voor elke ingeleverde kleurplaat gaat er 50 cent naar KiKa. KiKa is een organisatie die gaat voor 'Kinderen Kankervrij!' Zij helpen kinderen met kanker en proberen steeds nieuwe methodes te zoeken om kanker te stoppen en zelfs te zorgen dat kinderen hier niet meer ziek van hoeven worden. P.s. "Alle kleurplaten mogen worden uitgedeeld op de kinderafdeling van ons plaatselijke ziekenhuis!" Lees hieronder meer en doe mee!

Oproep Kees Witte aan alle kinderen:

"Hallo jongens en meisjes..

Zoals jullie gehoord hebben, heerst er in Nederland een virus. Door alle maatregelen rondom dit Coronavirus moesten jullie eerst heel vaak je handen wassen. Maar nu mogen jullie helemaal niet meer naar school. Dat lijkt niet zo erg, maar dat gaat toch snel vervelen. Want voetbal, hockey, tennissen en alle andere leuke dingen zoals kinderfeestjes, gaan niet door.

Wat belangrijk is: laat je niet bang maken, ook niet door berichtjes op social media. Deze kloppen soms helemaal niet. Het is belangrijk dat we vrolijk en positief blijven. Dat we elkaar helpen en vooral lief zijn voor elkaar! Doe jij mee?

KiKa-Goeree-Overflakkee heeft gedacht dat het wel heel leuk is om een kleurenplaatwedstrijd te organiseren: Doe mee en maak kans op één van de mooie KiKa-beren of één van de prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Erna van de Valk van T-Toys uit Dirksland. Maar naast de mooie prijzen die je kunt winnen steun je ook Kika door mee te kleuren. Danielle Jansen van Huis van Jansen uit Middelharnis geeft voor elke ingeleverde kleurplaat 50 eurocent, wat dan weer naar KiKa gaat.

Alle kleurplaten mogen worden uitgedeeld op de kinderafdeling van ons plaatselijke ziekenhuis!!"

Meedoen

Wat moet je doen?

  1. Klik op deze link en download de kleurplaat of print de afbeelding hieronder uit.
  2. Kleur de kleurplaat mooi in en ben je klaar?
  3. Stuur dan je kleurplaat naar: Kees Witte, Fazantstraat 3, 3245 VD in Sommelsdijk.