14 maart 2020, Goeree-Overflakkee - "Was weer geweldig..", zo begint Kees Witte, ambassadeur van KiKa (strijd tegen KinderKanker) afdeling Goeree-Overflakkee, zijn dankwoord. "Het was weer een geweldige avond begin maart, bij de Diner-bingo ten bate van KiKa. We hebben genoten van de gezelligheid en enthousiaste deelnemers van die deze avond naar de Diner-Bingo waren gekomen bij eetcafe Westduin in Ouddorp. Dat allemaal voor ons goede doel: de strijd tegen kinderkanker. De opbrengst was maar liefst €1500,00!" Lees hieronder het verslag door Witte.

Verslag

"Nadat de KiKa-smurfen Conny Ploos van Amstel Wilma Witte Tatjana Oosten en Yvette Gouma alles uit de KiKa-mobiel hadden geladen zijn we eerst wat gaan drinken dat werd aan geboden door Klarie Hoek zijn we alles klaar gaan zetten. Klarie had alle tafels al klaar gezet en om zes uur kwamen de eerste mensen binnen druppelen. In tussen heb ik al een leuk gesprek met Piet Hoek en de chefkok Leon Hoeken hebben we de avond doorgenomen hoe we alles gingen doen. Na het welkomswoord zijn Tatjana en Yvette de bingo gaan draaien. Tussen elke ronde bingo werd er een super heerlijk gerecht geserveerd,( was weer super lekker Leon) ook hebben we tussen door nog een verloting gedaan en dat leverde ook weer een prachtig bedrag op vor KiKa. Rond half elf werd de verloting getrokken en toen heb ik nog een dankwoord gesproken en is iedereen richting naar huis gegaan.

'k Heb verschillende mensen gesproken en ze waren allemaal super positief en de eerste aanmeldingen voor de volgende Diner-bingo voor KiKa voor volgend jaar hebben we weer al binnen en dat zegt toch wel wat denk ik. Heb zelf ook mee gespeeld, helaas niet gewonnen met de bingo maar ik had de hoofdprijs denk ik want het eind bedrag is 1480 euro voor KiKa, werd nog mooier want Piet van eetcafé Westduin zei: maak er maar 1500 euro van Kees!

Ook had Klarie nog een leuke verrassing voor Tatjana zij was deze dag jarig en dat lieten we niet ongemerkt voor bij gaan. "Tat" nogmaals van harte gefeliciteerd.

Wil iedereen super bedanken voor het meespelen, Klarie, Piet Leon bedankt voor de gastvrijheid en mijn Kika-smurfen ook super bedankt. Was weer een top avond, lieve mensen bedankt.

Misschien wel leuk om te weten: het duurt nog even, maar 19 september 2020 organiseren we weer de grote KiKa-bingo in recreatiecentrum de Staver, dus zet deze datum alvast in je agenda!"

Kees Witte, ambassadeur KiKa G-O.