Sommelsdijk - [Helaas heeft de organisatie moeten besluiten dat de beurs niet doorgaat ivm de uitbraak van het coronavirus.] Wegens succes, wordt er al voor de derde keer een duurzame Kledingbeurs georganiseerd voor het goede doel: Sjaak en Paulina Breen, zij zijn met hun kinderen uitgezonden naar Suriname om voor MAF te werken. Organisatie: "De Kledingbeurs in Sommelsdijk staat gepland op 20 maart 2020 en we zijn hiervoor hard op zoek naar zomerkleding. Waarschijnlijk is er genoeg wat u niet meer past of wat u niet meer draagt en zeker in deze tijd gooien we niet zomaar iets weg, maar gaan hier duurzaam mee om. Wij kunnen uw en jouw (nette!) kleding dus nog goed gebruiken. We zijn op zoek naar mooie dames- en kinderkleding (bovenkleding) in alle maten/kleuren!" Lees hieronder verder.

20 maart Kledingbeurs MAF

"Op vrijdag 20 maart 2020 van 14:00 tot 20:00 uur hopen we een kledingbeurs te organiseren voor dames en kinderen. De opbrengst van deze kledingbeurs is bestemd voor MAF. Dit om Sjaak en Paulina Breen te steunen in het werk wat zij doen voor MAF in Suriname. De kledingbeurs hopen we te houden in het gebouw van de Rehobothkerk (naast het politiebureau) in Sommelsdijk."

Kleding inleveren

"U kunt uw nette kleding inleveren op verschillende punten op Goeree-Overflakkee. Neem even contact met ons op als u kleding zou willen brengen! De inleverpunten zijn in:

Let op

"Heel graag ontvangen we schone, gewassen kleding zonder vlekken én compleet met eventuele knoopjes en riempjes e.d. Het liefst de kleding gesorteerd inleveren in zakken/tassen of kratten. Houd de datum van 20 maart alvast vrij in uw agenda! Vind u/jij het leuk om te helpen met het uitzoeken van de kleding, dan horen we graag van u/jou, want vele handen maken licht werk!"