Middelharnis - "Je kent het vast wel, het gevoel dat je hoofd overuren maakt. Veel aan je hoofd hebben of lang piekeren over dezelfde onderwerpen zonder dat het iets oplost. Het houd je bezig. Continue belasting en activiteit van je hersenen zorgen op lange termijn voor overbelasting. Je kunt moeilijk of helemaal niet meer tot rust komen. Zonder het door te hebben kan stress een behoorlijke beperking zijn in het dagelijks leven." Doe mee met de training 'Stop overbelasting en stress', in het wijkcentrum van Middelharnis. Opgeven kan tot uiterlijk 23 oktober 2019, lees hieronder meer.

"Stress kan leiden tot slechter slapen, verminderde weerstand, uitstelgedrag en lichamelijke klachten zoals hyperventilatie, spierspanning, hoofdpijn of maagklachten. Herken jij dat ook, drukte in je hoofd? Lastig hoor, want het is vaak moeilijk om voor jezelf de stopknop te vinden."

Stichting ZIJN biedt een training van drie dagdelen die je helpt stop-knoppen te vinden: "die zijn bij iedereen anders, wat voor de één wel werkt, werkt voor de ander niet of minder."

Yvonne Groenendijk, laat je kennismaken met een pakket aan activiteiten die je kunnen helpen de drukte in je hoofd te verminderen. Zo kun je ervaren wat het beste voor jou werkt. Elke bijeenkomst biedt nieuwe inzichten, creativiteit, ontspanning en beweging.

"Kernwoorden die de inhoud het best weergeven zijn 'plezier', 'genieten', 'verbinden' en 'nieuw perspectief'. Toe aan een energieboost of doorbreken van sleur? Meld je dan meteen aan!"

Aanmelden

Aanmelden kan bij Stichting ZIJN, via tel. (0187-)483366 /e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl

De cursus wordt geven in het Wijkcentrum op 30 oktober, 13 november en 4 december van 13.30 tot 16.00 uur.

De eigen bijdrage bedraagt €22,50. Opgeven kan tot uiterlijk 23 oktober 2019.