Goeree-Overflakkee - Op Goeree-Overflakkee bestaat sinds 1980 een enthousiaste autoclub voor klassieke auto’s, namelijk 'Club Carwei'. Van oorsprong is autoclub Carwei een club van liefhebbers van bijzondere automobielen op het eiland Goeree-Overflakkee. Welkom bij het eerstvolgende evenement 'Cars and Coffee' op 15 september 2019 in Herkingen. Niet alleen bijzondere, klassieke automobielen zijn welkom, maar ook bijzondere oldtimer motorfietsen zijn welkom! Lees hieronder meer.

Cars and Coffee

Het is uit Amerika overgewaaid naar ons land: “Cars and coffee”. Het wil voor autoclub Carwei niets anders zeggen dan wat auto- én motorfiets-enthousiastelingen, die op een bepaald tijdstip op een vaste plek samenkomen. Deelnemer: "Onder het genot van een kopje koffie of thee en wellicht wat lekkers erbij gezellig met elkaar praten over je klassieke of bijzondere auto of motorfiets. Niet achter de computer op een digitaal forum, maar als echte mensen onder elkaar!"

Theetuin De Bongerd

Een mooie locatie was snel gevonden: de prachtige Theetuin “De Bongerd” aan de Molendijk in Herkingen. Behalve de consumpties zijn er geen kosten verbonden. Samenkomsten zijn er iedere derde zondag van de maand tussen 10:00 uur en 13:00 uur. "Hier kunnen gelijkgestemden ontspannen met elkaar genieten van elkaars bezit."

Data

Zet de eerstvolgende data in uw agenda en "voel je vrij eens te komen kijken op 15 september, 20 oktober en 17 november 2019.".

Kijk op op de website van deze enthousiaste en actieve autoclub Carwei!