Middelharnis - "Verhalen verbinden mensen, verhalen verbinden momenten in de tijd. Ieder mens heeft verhalen en het is fijn deze te kunnen delen met anderen. Door het vertellen van je verhaal, ga je terug in de tijd en kan je het verleden even herbeleven. Tegelijkertijd doet het je beseffen hoeveel het leven is veranderd. Wie gaat er zaterdag nog in de teil, krijgt zijn loon in een papierenzakje en stookt zijn huis warm met een kolenkachel? Over dit soort onderwerpen kunt u donderdag 5 september met elkaar in gesprek in de bibliotheek in Middelharnis." Lees hieronder meer.

Vervolg

Aan de hand van fragmenten en foto’s uit het boek ‘Gouden jaren’ van Annegreet van Bergen, worden herinneringen gedeeld. Het gaat niet alleen over vertellen maar ook over luisteren. Even een moment terug in de tijd.
Vindt u het leuk om uw verhalen over die ‘goede oude tijd’ te delen met anderen, dan bent u donderdag 5 september om 10.00 uur van harte welkom in de bibliotheek in Middelharnis. De koffie en thee met kletskoppen staat klaar.

Aanmelden

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus van tevoren aanmelden is gewenst dit kan bij Stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl
Heeft u zelf foto’s of voorwerpen waar een verhaal achter zit, dan kunt deze natuurlijk meenemen.