20 augustus 2019, Den Bommel – Een grote verrassing voor Wim (72) uit Den Bommel. Hij en zijn vrouw Els hebben in de julitrekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Vrijdag verraste Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, het echtpaar thuis met taart en de cheque. In een tuin vol gezelligheid namen Wim en Els de VriendenLoterij-cheque van ambassadeur Wolter Kroes in ontvangst. De uitzending is zondag 1 september, lees hieronder meer.

Wim (72) reageert blij verrast: "We hebben altijd hard gewerkt in onze eigen horecagelegenheid. Inmiddels zijn we op een leeftijd dat we een beetje kunnen genieten. We hebben de wens om nog een keer met onze kinderen en kleinkinderen naar Curaçao te gaan. Dankzij dit bedrag kunnen we die droom nu realiseren!"

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Wim en Els uit Den Bommel is op zondag 1 september te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Foto
Wim en Els uit Den Bommel winnen 25.000 euro bij de VriendenLoterij en ontvangen een cheque uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes.

Bron VriendenLoterij