Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt diverse cursussen, interessante lezingen en leuke activiteiten aan. Binnenkort is er weer veel te leren en beleven in het Najaarsprogramma van 'Leer en Beleef 2019'. "De zomervakantie is begonnen, maar de bibliotheek maakt zich alweer op voor het najaar!" Lees hieronder meer, ook over de 'VakantieBieb'.

Najaarsprogramma Leer en Beleef 2019
De zomervakantie is begonnen, maar de bibliotheek maakt zich alweer op voor het najaar! Momenteel wordt de laatste hand aan het cursusprogramma van Leer & Beleef gelegd. Naast vertrouwde cursussen, zoals Body & Mind en diverse taalcursussen, kun je dit najaar ook meedoen aan een van onze nieuwe cursussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van EHBO aan kinderen, de cursus “Improviseren kun je leren” en Imago stijladvies. Of misschien wordt Keramiek na de beginnerscursus helemaal jouw ding? Voor de snel beslissers is het aanbod vanaf 22 juli op www.bzhd.nl/cursussen te vinden en kun je je direct inschrijven. Liever op je gemakje alles doorkijken? Het programmaboekje volgt in augustus. Laat het najaar maar komen!

VakantieBieb
Deze zomer hoef jij niet te zeulen met al je boeken. Je installeert gewoon de gratis app Vakantiebieb op je tablet of telefoon en je kiest je boeken uit. Je download de boeken eenmalig via wifi, waarna je ze de hele zomer zonder internet kunt lezen. Fijne vakantie!

Ready for Take off?
Zzaterdag 27 juli is de start van Summerschool; hét zomerprogramma van de bibliotheek. Pak je koffers maar! Je reis begint in de vertrekhal van Bibliotheek Middelharnis. Boarding time is 10.00 uur en de verwachte aankomsttijd 12.00 uur. Tijdens deze vlucht krijg je een Summerschool voorproefje en kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Ook zijn er lekkere versnaperingen. Heb je je nog niet ingecheckt voor de Summerschool workshops, dan kun je dit tijdens deze middag doen. Bekijk het programma op www.bzhd.nl/summerschool. Bon voyage!
Take Off Bibliotheek Middelharnis | Zaterdag 27 juli | 10.00 – 12.00 uur | Gratis

En verder:
Voorlezen
Iedere woensdagmiddag wordt er voor kinderen voorlezen in de bibliotheek.
Iedere woensdag om 15.00 uur | toegang gratis | Bibliotheek Middelharnis | www.bzhd.nl

Digitaal oefencafé
Je kunt hier terecht met al je vragen op digitaal gebied.
Iedere vrijdag van 10.00 – 11.30 uur | toegang gratis | Bibliotheek Middelharnis | www.bzhd.nl.