17 juli 2019, Nieuwe-Tonge - Zowel het voor- als het achterplein van obs De Pannebakker deden afgelopen donderdag mee in het campingfeest als afsluiting van schooljaar 2018-2019. Veel inzet van ouders en leden activiteitencommissie zorgen voor een leuk afwisselend programma en een spetterende afsluiting. Bekijk de foto en lees hieronder het hele verslag door Maria Evers.

Vervolg
"Om 17:00 uur opende Camping de Pannebakker en stroomde iedereen de pleinen op. De ‘campinggasten’ halen hun bestellingen op bij de tent van de receptie. Op het plein aan de Kerkstraat zijn allerlei activiteiten. Onder andere Kidsclub de Koekebakkertjes, een springkussen, flamingo ringwerpen, sjoelcompetitie, knutselen en kleuren. Het is heel druk en de kinderen zijn uitgelaten. Ouders begeleiden de activiteiten. Er volgt een optreden van groep 7/8.
Op het achterste plein is om 17:30 uur een grote loterij, met tussen de verschillende rondes, een Camping-sing-a-long. De Saladebar en BBQ op het achterste plein gaan open. Hier staan meerdere vaders, hamburgers en sateetjes te bakken. Uitgebreide schotels met salades en bakken vol met satésaus en kruidenboter zorgen ervoor dat iedereen lekker kan eten. DJ Essie verzorgt de muzikale omlijsting en als rond 19:00 uur de schuimparty onder leiding van de brandweer begint, gaan de kinderen pas echt goed uit hun bol. Een uitbundige, vrolijke afsluiting van een schooljaar. En nu vakantie!"

Tekst en foto Maria Evers