Goeree-Overflakkee - "Wat vindt u van de zorg op het eiland? Ziet u bepaalde zaken graag anders?" ASDGO (Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee) hoort graag hoe u denkt over onderwerpen die gaan over het sociaal domein op ons eiland. "Daarom vragen wij u (anoniem) een enquête in te vullen." Lees hieronder meer.

Wat doet ASDGO met de gegevens?
"Door het invullen van een enquête komen wij meer te weten over wat er speelt bij de inwoners van Goeree-Overflakkee. Op basis van deze informatie kunnen we een goed onderbouwd advies geven aan de gemeente Goeree-Overflakkee -gevraagd of ongevraagd.
Wij horen graag uw mening!"

Enquête ASDGO

"De enquête gaat over alle onderwerpen die behoren tot het sociaal domein van onze gemeente: van de toekomst van het onderwijs en de zorg tot de werkgelegenheid op ons eiland etc. Het invullen neemt ongeveer vijftien minuten van uw tijd in beslag. Wij hopen dat u deze tijd wilt investeren in dit onderzoek. Uw inbreng is erg belangrijk voor een goed beeld van waar de inwoners van Goeree-Overflakkee (on)tevreden over zijn."

Hoe de enquête invullen?
De enquête kunt u tot en met 17 juni 2019 anoniem invullen, via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/ASDGO "

"Als u wel uw gegevens achterlaat kunt u een VVV-bon ter waarde van €25,00 winnen. Deelt u de link met andere inwoners van Goeree-Overflakkee?"

Meer informatie
Voor meer informatie over de Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee bezoekt u de website www.asdgo.nl. "De Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee wil u bij voorbaat bedanken voor uw tijd en deelname aan de enquête."