Sommelsdijk - Op D.V. zaterdag 25 mei 2019 is er een jaarmarkt aan de ring rond de Hervormde kerk te Sommelsdijk. Van 09:30 uur tot 14:00 uur bent u van harte welkom in de Enkele ring van Sommelsdijk waar er diverse activiteiten te doen zijn. Lees hieronder verder.

Jaarmarkt met rondrit in klassieke cabriolet

Onder andere op de Jaarmarkt: grote rommel-/ boekenmarkt, verkoop van dames en kinderkleding, bloemen en planten. Voor de inwendige mens verkopen we heerlijke gebakken vis, patat, pannenkoeken en andere lekkernijen. Er zijn dit jaar weer leuke prijzen te winnen bij onder andere het rad van avontuur, de fiets verloting en de boodschappenmand. Daarnaast is er voor de kinderen genoeg te doen op ons speelplein met o.a. een springkussen, schminken en diverse leuke spelletjes. Dit jaar wordt ook de schiettent weer opgebouwd en bij mooi weer kunt u een rondrit maken in een klassieke cabriolet. Kortom veel plezier voor jong en oud! In de kerk zal er een doopexpositie worden ingericht met diverse doopjurken en informatie over dit thema.

Opbrengst

"De opbrengst van de jaarmarkt van dit jaar wordt besteed aan het herinrichten van de bovenetage van ons verenigingsgebouw, Vita Nova. Deze ruimte wordt gebruikt door alle kinderclubs en de zondagschool. Een ander deel van de opbrengst zal gebruikt worden om spullen te bekostigen voor de werkvakantie naar Oekraïne. Deze zomer hoopt onze jeugd zich daar te gaan inzetten voor de medemens. Het derde doel van dit jaar is het zendingswerk van Willem en Joanne Folmer die zijn uitgezonden door de GZB naar Congo en daar hun werk doen als artsen in een ziekenhuis in Itendey. We hopen u en jullie allen op 25 mei te ontmoeten in de Enkele Ring te Sommelsdijk."