Goeree-Overflakkee - RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week staan hieronder.

Nieuwe items

  • Sport Lokaal TV – Omloop 2019 - deel 2: Op 14 maart 2019 vond de presentatieavond plaats van de 30e Omloop van Goeree-Overflakkee. Wat kunnen we dit jaar allemaal verwachten tijdens het wandelevenement van het jaar. De 30e omloop is op 30 en 31 augustus en het Sophia Kinderziekenhuis is wederom het goede doel.
  • Streekdocumentaire – Verdrinkend Land – deel 7: Op woensdag 23 januari 2019 j.l., bijna 75 jaar nadat de inundatie in gang werd gezet, onthulden wethouder dhr. D. Markwat en dhr. P. de Man het kunstwerk/monument ‘de nooddijk’ in Dirksland. Op deze middag werd in de Victoriahal in Dirksland door het projectteam (Dennis Notenboom, Alex van Kampen en Jaap Reedijk) dat ruim twee jaar aan ‘Verdrinkend Land’ heeft gewerkt, ook de zeven andere onderdelen van het project gepresenteerd. In de maand Maart zal RTV SLOGO, i.s.m. Stichting wo2go, in een streek documentaire ruim aandacht besteden aan dit project.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 56: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.
  • Streekhistorie – Dorpen op GO – Stad a/h Haringvliet rond 1967 - deel 1: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden van rond 1967 die zijn opgenomen in Stad aan het Haringvliet.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. Deze week is er in de huiskamer een gesprek met Geertje van Rossum en zij komt alle vertellen over haar werk als gelukscoach. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo