Middelharnis - Gelegenheid tot informatie en voorlichting aan betrokkenen met de ziekte dementie; hetzij de patiënt zelf, met partner of familie, vrienden, buren, kennissen of beroepsmatig geïnteresseerden. Op woensdag 3 april 2019 is het gespreksonderwerp: "Had ik maar…" Het gaat over rouw-, verlies-en regelzaken. "Ook als u met verdriet en verlies te maken heeft in de zorg voor (kwetsbare) ouderen, bent u deze avond van harte welkom." Lees hieronder meer.

Vervolg

Na de diagnose dementie worden mensen zich bewuster dat het leven eindig is. Er begint langzaamaan een periode van afscheid nemen. Afscheid van vaardigheden, toekomstplannen en gewoontes die altijd zo vanzelfsprekend leken. Voor Mantelzorgers en mensen met dementie start hierdoor een rouwproces. Vaak zelfs zonder dat zij dat beseffen. Je neemt al beetje bij beetje afscheid. Het bespreekbaar maken van dit rouwproces kan rust bieden in de veranderende situatie. (gastspreker mevr. W. van der Hee -expert van Alzheimer Nederland)

Ook als u met verdriet en verlies te maken heeft in de zorg voor (kwetsbare) ouderen, bent u deze avond van harte welkom.

Locatie is het Wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27, Middelharnis,
Zaal open vanaf 19.10 uur. Programma van 19.30 tot circa 21.00 uur.
Informatie op de website van Alzheimer Nederland;