Middelharnis - Donderdagmiddag 28 maart 2019 start het Taalcafé in de bibliotheek van Middelharnis. Iedereen die beter Nederlands wil leren spreken is vanaf 13:30 uur van harte welkom. Woon je al een tijd in Nederland en wil je beter Nederlands leren spreken? Of ben je hier nog maar kort en begin je net met het leren van de Nederlandse taal?
Kom naar het Taalcafé in de bibliotheek van Middelharnis. Lees hieronder meer.

Aan de slag met taal in het Taalcafé!

Iedere donderdagmiddag van 13.30-15.00 uur ben je van harte welkom. Tijdens het Taalcafé praten we met elkaar over een bepaald onderwerp. Natuurlijk in het Nederlands! Het maakt niet uit wat je niveau is; iedereen kan meedoen. Zo oefenen we met elkaar om beter Nederlands te leren spreken. Bij het Taalcafé staat het beter leren spreken voorop, maar natuurlijk ontmoet je ook nieuwe mensen en is het vooral ook heel gezellig.

Het Taalcafé wordt begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers. Iedere week wordt een ander onderwerp voorbereid waarover we gaan praten. Dat kunnen onderwerpen zijn uit het dagelijks leven, maar ook Nederlandse gewoonten en gebruiken of onderwerpen uit de actualiteit.
Het Taalcafé is gratis en je hoeft je vooraf niet aan te melden. Je kunt gewoon binnenlopen bij het Taalcafé in de bibliotheek.

Het Taalcafé is een activiteit van de bibliotheek die vanuit het DigiTaalhuis wordt georganiseerd. Het DigiTaalhuis is een samenwerkingsverband van verschillende partijen die zich inzetten voor het vergroten van de Basisvaardigheden van de inwoners van Goeree-Overflakkee. Binnenkort wordt een gezamenlijk loket geopend in de bibliotheek van Middelharnis.

Wil je meer informatie over het DigiTaalhuis of over het werk van Taalvrijwilliger of Digivrijwilliger? Of wil je meer weten over de activiteiten die vanuit het DigiTaalhuis worden georganiseerd? Neem dan contact op met Kristi Okker via kokker@bzhd.nl.

Bron bzhd.nl