Goeree-Overflakkee - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert peuterochtenden voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers. De eerst volgende peuterochtenden vinden plaats op dinsdag 19 maart in bibliotheek Middelharnis, woensdag 20 maart in bibliotheek van Ouddorp en op donderdag 21 maart 2019 in bibliotheekvestiging Oud- Tonge van 09:30 uur tot 11:00 uur. Tijdens de peuterochtenden staat voorleesplezier centraal. Lees hieronder verder.

3 Peuterochtenden

Een kwartiertje voorlezen per dag vergroot de woordenschat tot wel duizend woorden per jaar. Zo legt u een stevige basis voor de toekomstige schoolcarrière van uw kind. Voorlezen is dus niet alleen leuk, maar ook heel zinvol!

De Grote Grijpmedan

Tijdens de komende peuterochtenden wordt er voorgelezen uit het prentenboek “De Grote Grijpmedan” van Julia Donaldson en Helen Oxenbury. Op een dag hoort Konijn een luide stem uit zijn hol komen die roept dat hij de Grote Grijpmedan is. Konijn schrikt ervan en durft niet naar binnen. Daarna wagen Kat, Beer en Olifant het ook maar steeds klinkt de luide stem van de Grote Grijpmedan en wat hij allemaal wel niet kan. Wie is de Grote Grijpmedan eigenlijk? De ochtend wordt gestart met het verhaal interactief voor te lezen. Daarna wordt er over het verhaal nagepraat, wordt er gezongen en is er tijd voor koffie, limonade en wat lekkers. Als afsluiting wordt er iets geknutseld naar aanleiding van dit spannende en hilarische verhaal!

Wel even aanmelden

Alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers zijn welkom. De toegang is gratis, maar wel graag van tevoren aanmelden. Dit kan telefonisch, aan de balie van de bibliotheek of via de website www.bzhd.nl.

Vol=vol!

Peuterochtenden:

Dinsdag 19 maart: Bibliotheek Middelharnis, Kerkepad 11 te Middelharnis.

Woensdag 20 maart: Bibliotheek Ouddorp, Raadhuisstraat 4 te Ouddorp.

Donderdag 21 maart: Bibliotheek Oude-Tonge, ’t Getij 3 te Oude-Tonge.

Bron Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta