Sommelsdijk - Afgelopen november heeft de Bovenstemgroep Goeree-Overflakkee een samenzang CD opgenomen in de Rehobothkerk te Sommelsdijk. In tegenstelling tot andere jaren en andere bovenstem CD’s blinkt deze opname uit in het feit dat er o.a. ook liederen opstaan waarbij de Bovenstemgroep in combinatie met alleen dames te horen is. Dit geeft een prachtige samenklank! Er wordt 9 februari 2019 een presentatieavond gehouden in de Rehobothkerk te Sommelsdijk. Lees hieronder verder en bestel de CD alvast.

CD-presentatie Sommelsdijk

Op de CD zijn bekende psalmen en gezangen opgenomen in samenspel met trompet begeleiding door de bekende trompettist Frank Zuidijk. Door de goede zangkwaliteit en mede door de vakkundige opname door HOVO-records uit Elburg, zijn ook nu weer de teksten woordelijk te verstaan waardoor de boodschap vanuit Gods woord meegegeven wordt. De orgelbegeleiding was ook deze keer weer in handen van Wiljan de Geus, die op zeer inlevende manier de juiste toon weet te raken in de begeleiding van de diverse liederen.

Op deze presentatie avond zullen er verschillende nummers gezongen worden welke op de CD zijn komen te staan. Tevens zal er ook een muzikaal intermezzo ten gehore gebracht worden.
Na afloop is de verkoop van de nieuwe CD. De netto opbrengst is voor stichting ‘Goeie Hoop’.
Stichting ‘Goeie Hoop’ is een wees- en kindertehuis in Zuid Afrika waar Erwin en Ida Born werkzaam zijn. Door middel van programma’s en therapieën helpen zij de kinderen hun trauma te verwerken en wordt er gewerkt aan gezinsherstel of plaatsing in pleeggezinnen.

Organisatie: "We zien uit naar uw komst en hopen met de verkoop van deze CD een mooi bedrag over te kunnen maken aan het Kindertehuis ‘Goeie Hoop’ in Zuid Afrika.
De aanvang is 19.30 uur in de Rehobothkerk te Sommelsdijk.

De CD is ook te bestellen bij dhr. Kwakernaak, telefoonnummer: (0187-)652098 of via bovenstemgroepgo@hotmail.com. De prijs per CD is €12,50 excl. verzendkosten."