Middelharnis - Stichting ZIJN nodigt u uit om op maandagavond 4 februari 2019 aan te schuiven voor een warme maaltijd in het Wijkcentrum. Lekker eten verzorgt door Teun Koote en zijn leerlingen van de RGO in Middelharnis. "Gezellig ongedwongen samen ZIJN met andere mensen, want samen eten verbindt en niemand zou alleen moeten ZIJN." Lees hieronder verder, voel je welkom en geef je op.

Welkom

"Iedereen voelt zich wel eens eenzaam. In veel gevallen verdwijnt dat eenzame gevoel vanzelf als je weer beter in je vel zit. Eenzaamheid is vooral een probleem voor mensen die het sterk of langdurig voelen. Dan kan een negatieve spiraal ontstaan. Iemand is pas eenzaam als hij het gemis aan relaties of contacten als negatief ervaart. Het is iets wat diegene alleen zelf kan voelen."

Week tegen Eenzaamheid

In de Week tegen Eenzaamheid, van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober, is er aandacht voor dit probleem en zeggen we: "Kom erbij!" Op maandagavond 4 februari gaat de zaal aan de Doetinchemsestraat 27 om 17.00 uur open. Er zal een 3-gangenmenu worden gereserveerd inclusief een drankje, koffie & thee.

Opgeven

Heeft u zin in gezelligheid én een goede maaltijd maar vindt u het best eng om alleen naar onze maaltijd te komen? Neem dan iemand mee waar u zich fijn bij voelt, die u de drempel over kan helpen, zoals een zoon/dochter, buurvrouw, vrijwilliger, mantelzorger enz. Ook deze persoon mag gezellig mee eten. Er kunnen maximaal 40 personen deelnemen. "Komt u erbij?!"

U KUNT HELAAS NIET MEER OPGEVEN!