Stellendam - Op vrijdag 14 december 2018, tussen 14:00 uur – 20:00 uur, wordt er voor de tweede keer een Winterfair gehouden in en rond het Haegse Huus te Stellendam. De Winterfair bestaat uit meer dan 20 kramen welke in het teken staan van Kerst, winter, lifestyle en mode. Tevens zullen verschillende verenigingen en ondernemers er voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft om versnaperingen te kopen... Lees hieronder meer.

Winterfair Stellendam

Organisatie: "Tevens zullen verschillende verenigingen en ondernemers er voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft om versnaperingen te kopen in de vorm van oliebollen, aardappeltornado’s, warme chocolademelk en ander lekkers. Naast de aanwezigheid van verschillende kramen. Voor de kinderen is er een kunst ijsbaan en zijn er springkussens aanwezig. Fanfareorkest de Hoop zal de markt op een muzikale manier omlijsten.

12 december

Rond 19:00 zullen de wensen uit de boom worden gehaald. Kinderen van de basisscholen kunnen de wensballen op woensdag 12 december van 18:45 uur tot 19:30 uur in de boom komen hangen bij het Haegse Huus aan de Haagsestraat te Stellendam.

Deze avond zal muzikaal ondersteund worden door het jeugdorkest van Fanfareorkest de Hoop. De wensboom is mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren. De organisatie dankt via deze weg alle sponsoren.

U bent allen van harte welkom op 12 en 14 december bij t Haegse Huus te Stellendam!"