Oude-Tonge - De kerk in beweging! Een moderne gemeente met eeuwenoude taken. En nog steeds actueel. Ook wel bekend als de ‘vijfvoudige bediening’. Vijf taken in de kerk die 2000 jaar geleden al een functie omschrijving hadden. "Hoe verstaan we als kerk deze bedieningen? En hoe passen we deze toe in onze tijd? Is er ruimte voor de Bijbelse dynamiek van de vijfvoudige bediening in onze gemeente?" Op zaterdag 24 november 2018 zal Dick van Steenis de Keynote spreker zijn in een boeiende seminar over de vijfvoudige bediening. De bijeenkomst start om 10 uur aan de Emmastraat 24 in Oude-Tonge. Lees hieronder meer.

"Het verlangen is om meer van de bedieningen die in de Bijbel staan, uit te werken in onze gemeente. Met profetie, evangeliseren en herders, zijn we doorgaans wel bekend. Maar hoe dit uitwerkt in de gemeente en ons leven is vaak wat moeilijker. Hoe verstaan we de vijfvoudige bediening in 2018. Werkt God door deze bedieningen en zo ja, hoe moeten we dat toepassen? Dick van Steenis heeft jarenlang als pastor, leraar en leider gewerkt in verschillende gemeenten, waaronder Kom en Zie in Rotterdam. Hij heeft een bijzonder verhaal, vanuit zijn ruime ervaring en praktijk zal hij ons een aantal handvatten aanreiken. De vijfvoudige bediening als een geweldig en uitdagend bijbels principe.

Geef je op voor deze ochtend, met lunch. Het kost je een tientje, maar je investering is het dubbel en dwars waard. Vanaf 09:30 uur zijn de deuren open aan de Emmastraat 24 in Oude Tonge. De kosten voor dit seminar bedragen €10. Het seminar wordt afgesloten met een lunch.

U kunt zich voor dit boeiend seminar opgeven door tien euro over te maken op de bankrekening van de gemeente NL04RABO 0140 910719 o.v.v. ‘seminar 24 november 2018’."

De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van de Evangelie Gemeente Flakkee. De bijeenkomst start op zaterdag 24 november om 10:00 uur en vindt plaats in het gebouw van de Evangelie Gemeente Flakkee, Emmastraat 24a, 3255 BE Oude-Tonge.

De programmering van deze ochtend is terug te vinden op www.evangeliegemeenteflakkee.nl.