Sommelsdijk - Om het werk van Sjaak en Paulina Breen uit Middelharnis te ondersteunen, organiseert de vrouwenvereniging van de Hersteld Hervormde Kerk op DV zaterdag 3 november 2018, een heus High Tea restaurant: "Iedereen kan op deze dag voordelig reserveren voor een gezellige middag; een leuke gelegenheid om met familie, vriendinnen, broers of zussen te genieten én tegelijkertijd het goede doel te steunen. Verras uw vrouw, gezin, vriend of fijne buren en geef u snel op! Lees hieronder verder over het goede doel dat hiermee gesteund wordt en hoe je je kunt opgeven.

Het goede doel

Sjaak en Paulina Breen, hopen DV januari 2019, met hun drie zonen vanuit Middelharnis naar Suriname te gaan om daar te gaan werken voor MAF (Mission Aviation Fellowship). De MAF, momenteel in het nieuws door hun noodhulp Sulawsi, verricht christelijke hulp bij mensen in afgelegen gebieden. "MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen."

Even voorstellen....

"Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Sjaak en Paulina Breen-Both 34 en 32 jaar. Samen met onze 3 jongens, Jesse (9), Lucas (5) en Ezra (4) wonen we in Middelharnis. Samen hebben we al vele jaren een verlangen naar zendingswerk. Nadat we een presentatie hadden bijgewoond van een MAF echtpaar, is voor het eerst onze aandacht uitgegaan naar deze organisatie. Toch is er daarna nog zo’n 4 jaar overheen gegaan voor we verder konden/durfden. Na deze periode van vragen, worsteling en gebed kwam in het voorjaar van 2017 een doorbraak. Krachtig riep Hij ons, en dat is zo rijk! Dat Hij, de Almachtige omziet naar ons, en kennelijk elders een taak voor ons heeft, onbegrijpelijk! Op 15 januari zijn we geselecteerd voor de functie ‘base-manager’ bij MAF -Suriname.
Veel stappen hebben we al achter ons, en veel hebben we er nog voor ons. Sommige bekend, andere nog onbekend. Het bemoedigd ons dat God alles tot in detail weet en voorbereid heeft."

Lees hier de eerste nieuwsbrief van familie Breen.

Ps. het prachtige huis van Sjaak en Paulina (aan de Hoflaan in Middelharnis) is helaas nog niet verkocht. Bekijk HIER de hele advertorial om het huis te bekijken.

www.maf.nl

De High Tea

Een complete High Tea, in het High Tea restaurant wordt gehouden in een zaal van de Rehobôthkerk aan Olympiaweg 44 te Sommelsdijk. De openstelling is tussen 13:30 uur en 17:30 uur. U kunt zelf de tijd doorgeven wanneer u komen wilt.

Prijzen:

Van 2 tot 7 jaar €5,00 p.p.

8 tot 15 jaar €7,50 p.p.

Vanaf 15 jaar €15,00 p.p.

"Laat u verwennen en steun dit prachtige werk!" Opgeven kan telefonisch bij mevrouw Kwakernaak, via 06-23345858. Wacht niet te lang: Vol=vol!