Sommelsdijk - Er zijn weer fantastische en grote prijzen te winnen bij de KiKa-bingo die ook deze keer weer georganiseerd wordt. Het team va Kika-Goeree-Overflakkee is er weer klaar voor: "Kom naar de KiKa-bingo op zaterdag 15 september 2018 in de grote zaal van Recreatie- en sportcentrum De Staver te Sommelsdijk. Want 'samen maken we het verschil voor kinderen met kanker'!" Lees hieronder meer.

Grote Bingo

Ambassadeur Kika Goeree Overflakkee, Kees Witte: "De zaal gaat al open om 18.00 uur in verband met de grote opkomst die er altijd is. De bingo begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 23:00 uur. Het prijzenpakket is weer super. Door aanwezig te zijn bij de Kika-bingo levert u een substantiële bijdrage aan het onderzoek tegen kinderkanker!"

Samen maken we het verschil voor kinderen met kanker

Kanker is doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen in Nederland. Eén op de vier kinderen redt het niet. Het zal uw kind, neefje, nichtje of kleinkind maar zijn! Ieder jaar zijn er 500 tot 550 kinderen die te maken krijgen met kanker en elk jaar zijn er 800 kinderen onder actieve behandeling voor kanker en maar 75 % overleefd deze ziekte. Om dit percentage te verhogen is er nog veel geld nodig om onderzoek te doen naar de verschillende vormen van kinderkanker.

Door het organiseren van een bingo wil KiKa-G-O geld ophalen om een bijdrage te leveren om het overlevingspercentage te verhogen. Organisatie: "Wij hopen dat u ook mee wilt helpen om deze doelstelling te bereiken en massaal 15 september naar recreatiecentrum de Staver komt weer om mee te doen met de KiKa-bingo. En kom op tijd want vol is vol! Het prijzenpakket voor de Kika-bingo is super, wat denkt u van Midweek Landall Greenparks, varen met een ribboot voor 10 personen. Daar naast hebben we elektrisch gereedschap, elektrisch huis- en tuinapparatuur, restaurantbonnen; het is te veel om op te noemen en dat zijn nog maar een paar van de prijzen die te winnen zijn tijdens de KiKa-bingo."

Er worden op de avond twaalf rondes gespeeld. Voor de tien ronden gewone bingo zijn de prijzen van de boekjes, 1e boekje is €10,00, 2e boekje kost €17,50 en voor drie boekjes betaal je slechts €25,00. Het prijzenfestivalkaartje en de superronde kosten €2,50 per kaart.

Kees Witte"Alle prijzen worden gesponsord door verschillende bedrijven en daar ben ik alle bedrijven heel erg dankbaar voor! Ik hoop dat er heel veel mensen komen zodat we er met z’n allen weer een gezellige avond van kunnen maken!”

Meer informatie:

Stichting kinderen kankervrij (kika)
E-mail: kees@kika-goeree-overflakkee.nl
Tel: 0187-489097
Mob: 06-33778717