Den Bommel - Jongeren laten het veld bij de boerderij van familie Ras in Den Bommel, op dinsdagavond 18 juli 2018 in een grote krottenwijk veranderen. De beide kerken uit het dorp organiseren de ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij zo’n 15-20 jongeren in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht doorbrengen. Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nachten altijd op deze manier moeten doorbrengen. Lees hieronder verder en doe mee!

Nacht zonder dak

De actie Nacht Zonder Dak is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van deze actie is bestemd voor projecten die Tear steunt in Bolivia, Kenia en India. Deze projecten helpen straatjongeren een toekomst op te bouwen door het geven van onderdak, begeleiding en onderwijs. Tijdens de Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Door de Nacht Zonder Dak hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die dagelijks op straat leven.

Meedoen!

Jongeren die mee willen doen, kunnen zich opgeven bij Marieke Ras, tel. 06-517 48 649 / Ariëtte Hage, tel. 06 510 156 49 of per email: jeugdwerkdenbommel@gmail.com.

Daarnaast moet je ook jezelf ook even aanmelden op deze site: www.nachtzonderdak.nl/doe-mee/den-bommel.