Oude-Tonge/Bruinisse - Zondag 20 augustus 2017 is het weer zover! Evangelie Gemeente Flakkee houdt haar jaarlijkse 'openluchtdienst' aan het Grevelingenmeer. Traditiegetrouw zullen mensen die hun leven aan de Here Jezus toewijden dan gedoopt worden. Het thema van de dienst is “Met Jezus de diepte in.” De locatie is bij de boothelling, waar tal van toeristen genieten van hun vakantie. Daar zal weer een grote witte tent geplaatst worden. Zo is in één oogopslag duidelijk dat er iets bijzonders te doen is. "De kerk komt naar de mensen toe, in plaats van andersom!"Lees hieronder verder.

"Evangelie Gemeente Flakkee geeft op die manier een inkijkje hoe het elke zondag weer een feest is om bij elkaar te zijn en de Here God groot te maken! De Evangelie Gemeente Flakkee viert dit feest ook heel graag met u en nodigt u van harte uit om getuige te zijn van dit alles. De openluchtdienst is voor alle leeftijden. Regen of zon: het festijn gaat gewoon door! De openluchtdienst begint om 14.30 uur en eindigt met een gezellig samenzijn waarbij iedereen iets lekkers mee zal nemen."

De boothelling aan het Grevelingenmeer is te vinden helemaal achterin het recreatiegebied aan de Strandweg tussen Oude-Tonge en Bruinisse.