Regio - Op 15 juni 2017 trok het promotieteam van de Rabobank over ons eiland Goeree-Overflakkee en door de Hoeksche Waard. Zij feliciteerden jongeren die geslaagd zijn voor hun eindexamen en gaven hen, naast leuke gadgets, ook het Ready2Studypakket. Rabobank Het Haringvliet had een promotieteam beschikbaar wat bestond uit drie studenten. Lees hieronder verder en bekijk de foto's.

Rabo-medewerkster Carmen van Rabobank Het Haringvliet ging een aantal uren met het team mee: "In de Hoeksche Waard zijn we naar Oud-Beijerland en Numansdorp geweest en op Goeree-Overflakkee hebben we geslaagden verrast in Middelharnis, Sommelsdijk en Oude Tonge." Geslaagden konden deelnemen aan de actie #HoeraGeslaagd, door een foto in te zenden via social media. "Die adressen zijn we sowieso langs gegaan, de rest werd verrast omdat ze een vlag hadden hangen!"

Voor de deur werden de geslaagde leerlingen verrast en bevraagt naar hun ervaringen en plannen. Vonden ze het spannend? Hadden ze verwacht dat ze zouden slagen? Wat gaan ze nu studeren? Blijven ze thuis wonen? Carmen: "Vervolgens hadden we ook een cadeautje voor de geslaagden. We deelde verschillende premiums uit, bijvoorbeeld zonnebrillen en selfiesticks. Ook attendeerde we de geslaagden op de winactie: Als ze op instagram een foto plaatsen mbt het slagen en #HoeraGeslaagd er in taggen, maken ze kans op mooie prijzen!"

Deze leuke momenten zijn vast gelegd, u ziet ze op de foto's. Op de facebook- en instagrampagina van HoeraGeslaagd zijn foto’s te zien van de promoteams door het hele land.