Middelharnis/Sommelsdijk - Welkom in de diensten van de Hersteld Hervormde gemeente Middelharnis-Sommelsdijk, deze worden gehouden in de Rehobôthkerk, Olympiaweg 44 (tegenover Rabobank Haringvliet) te Sommelsdijk. De kerkdiensten vangen op gewijzigde tijden aan (09:15 uur en 16:30 uur), omdat de Christelijk Gereformeerde Kerk ook gebruik maakt van dit gebouw, in een dienst na de gebruikelijke dienst (om 11:15 uur en 18:30 uur). U kunt de diensten ook live meeluisteren via deze link én de diensten naluisteren via deze link. Bekijk hieronder de eerstvolgende diensten en lees meer.

Eerstvolgende diensten:

Juni 2019

zondag 02 juni:

09:15 uur, ds. G.T. van Appeldoorn
16:30 uur, ds. A. Kos

zondag (Eerste Pinksterdag) 09 juni:

09:15 uur, ds. A. Kos
15:00 uur, ds. A. Kos (Belijdenisdienst)

maandag (Tweede Pinksterdag) 10 juni:

09:30 uur, ds. G.R. Procee (gezamenlijke dienst; Hersteld Hervormde en Christelijk Gereformeerde gemeente)

Diensten

De diensten beginnen op de radio om 17:00 uur en zijn altijd LIVE te beluisteren. Het kerkgebouw heeft standaard 600 zitplaatsen, uit te breiden tot 1000. Met uitzondering van enkele gereserveerde plaatsen zijn alle zitplaatsen vrij en is een ieder hartelijk welkom! De kerk beschikt over een eigen parkeervoorziening. U kunt ook bij Keukencentrum Tieleman parkeren, anders naast het politiebureau, in de daar aanwezige parkeervakken.

Extra mogelijkheden

Elke dienst is er een crèche voor de kleine kinderen. Meer informatie via deze link.

Voor slechthorenden is een ringleiding geplaatst in de kerkzaal. Als u over een hoortoestel beschikt met een luisterspoel kunt u hiervan gebruik maken. Vraag er even naar als u binnenkomt.

Er is een invalidentoilet in de kerk aanwezig. Als u het kerkgebouw binnen komt is het invalidentoilet aan uw rechterhand.